وبلاگ سنگچولیسم

وبلاگ سنگچولیسم

وبلاگ سنگچولیسم

وبلاگ سنگچولیسم

نحوه صحیح مصرف شربت نعناع

چهارشنبه, ۱۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۶:۰۷ ب.ظ

نعناع

نعناع را در سبزی خوردن هم می توان یافت با آن عطر و طعم بی نظیرش از سبزی های دیگر متمایز است.

نعناع گیاهی است با خواص دارویی و درمانی بسیار شگفت انگیز که در ادامه این مطلب به کاربردهای

این گیاه در درمان برخی بیماری ها پرداخته ایم. با ما همراه باشید و از خواص نعناع آگاه شوید.

نعنا گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته گلبرگ که سردسته تیره نعناعیان و از سبزی های خوراکی است.

این گیاه تمام اسانس ها و خواص پونه را دارد؛ ولی برگ هایش کرک کم تری دارند و بریدگی های

کنار برگ های آن بیش تر از پونه و اسانس آن نیز ملایم تر است. نعنا گیاهی است با ریشه هوایی

و ساقه های مستقیم و چهارگوش ، و برگ های آن به طول 3 تا 5 سانتی متر ، متقابل ،

نیزه ای یا دوکی است ، حاشیه ی آن دارای بریدگی های عمیقی است ، بریدگی های کناره آن

نوک تیز است. کرک برگ های نعنا کم است. نعنا سبز معمولا در سرتاسر جهان کشت می شود.

این گیاه در نواحی شمال ایران و اطراف تهران به حالت وحشی و پرورشی می روید.

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.

 

  • صفا زارع

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی