مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت
مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت
زرشک سیاه,زرشک سیاه بی دانه,زرشک سیاه برای جوش صورت,زرشک سیاه آبگیری,زرشک سیاه شده,زرشک سیاه و عناب,زرشک سیاه قیمت,زرشک سیاه برای کبد,زرشک سیاه کرمانشاه,زرشک سیاه چه فایده دارد,زرشک سیاه و جوش صورت,خواص زرشک سیاه و عناب,زرشک سیاه برای کبد چرب
بهترین زمان مصرف آب زرشک هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب میباشد
در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص زرشک سیاه برای کبد چرب و جوش صورت می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زرشک، سرشار از ویتامین C : برگهای گیاه زرشک سرشار از ویتامین C است و خاصیت داروی ملین را دارد، میوههای آن ادرارآور و خلطآور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده میشود. پوسته، ریشه و ساقه آن تقویتکننده، ضدعفونیکننده، صفراآور، مدر و ملین است. در مطالعات جدید ثابت شده است زرشک به علت داشتن آلکالوئیدی به نام بربرین اثرات آنتیبیوتیکی برای باکتریها دارد. همچنین سولفات موجود در این گیاه علیه سیستمهای توموری قابل استفاده است. شاید به همین دلیل است که بعضی زرشک را عامل ضد تومور یا سرطان میشناسند.
زرشک سیاه
مشخصات : درختی است کوتاه به ارتفاع دو الی سه متر پر شاخه دارای تیغ های کوچک نوک تیز با برگ های کوچک نازک تخم مرغی شکل به رنگ سبز تیره و گل هایی کوچک خوشه ای با رنگی بنفش ، این درخت وحشی به صورت خودرو در مناطق کوهستانی در کنار رودخانه و جاهای مرطوب می روید در اوایل بهار برگ می کند در اواخر اردیبهشت گل می دهد گل های آن تا اول خرداد بر سر شاخ های درخت می ماند میوه آن در مرحله اول رشد صورتی کم رنگ است در اواخر مرداد تغییر رنگ می دهد به رنگ قرمز مایل به آلبالویی سیر در اوایل شهریور باز رنگ عوض می کند این مرتبه به رنگ سیاه هر دانه میوه داری دو الی سه هسته کوچک بیضی شکل در داخل میوه می باشد به رنگ زرد . این میوه ها بسیار پر آب بوده و در اواخر مهرماه خوش های میوه را چیده در سایه پهن کرده کمی آب آن ها خشک تر شد آن را به بازار فروش می برند این نوع زرشک مشتاقان خاصی دارد بیشترین محل رویش این درخت در همدان ، تبریز ، نواحی خراسان می باشد . زرشک سیاه طبیعت سرد و خشک دارد .
طبیعت میوه زرشک سرد و خشک است و در کتابهای قدیمی گفته شده است که زرشک برای کسی که سرفه میکند، مفید نیست. علائم سمی بودن زرشک شامل گیجی، خوندماغ، اسهال، تحریک کلیوی و نفریت است. طبیعت پوست ریشه ی گیاه گرم و خشک است. زرشک، داروی درمان دیابت و چاقی نوعی داروی سنتی گیاهی چین برای دیابت نوع ۲ و لاغری مفید است. در ادبیات چنین گفته شده، بربرین، که در ریشه و ساقه بعضی از گیاهان وجود دارد میتواند قند خون بیماران دیابتی را کاهش دهد. حالا دانشمندان با آزمایش روی موش و جوندگان دیگر به درستی این نظر پی بردهاند.
زرشک سیاه بی دانه
خواص درمانی : زرشک سیاه یکی از گیاهان دارویی است که در طب سنتی ایران جایگاه ویژه ای از گذشته داشته و دارد . درمان قطعی جوش صورت . روشن کننده پوست (شدت رنگدانه های پوستی راکاهش داده بنابراین سبب کم رنگ شدن لکه های پوستی میشود) . برطرف کننده ناراحتیهای دهان مانند آفت ، برفک و… . کبد را پاک و تقویت می کند . بی اشتهایی را برطرف می کند . در درمان یرقان و زردی موثراست . پایین آورنده و تنظیم کننده فشارخون . پایین آورنده و تنظیم کننده چربی خون . اعمال دستگاه گوارش را منظم می کند ، برای رفع یبوست مفید است . مبتلایان به بیماری قند میتوانند با مصرف این گیاه قند خون خود را کنترل کنند . زرشک سیاه صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است . درمان اگزما و خارش های پوستی که دلیل آنها کبد و غلظت خون و نه دلایل میکروبی یا ویروسی باشد .
اگر زرشک شما سمی باشد مصرف کننده آن دچار گیجی، خون دماغ، اسهال، تحریک کلیوی و نفریت خواهد شد .
یک متخصص قلب و عروق گفت: زرشک در درمان بیماریهای قلبی، کلیوی و فشارخون موثر است. دکتر مهدی عارفی با بیان این مطلب افزود: زرشک با دارا بودن بربرین (Berberin) دارای اثرات مفید برای قلب است و خاصیت ضد آریتمی، فشارخون و کاهش دهنده مقاومت عروق دارد. وی با بیان اینکه زرشک به علت داشتن اسیدهای آلی ملایم بوده و برای درمان سنگ کلیه مناسب است، افزود: میوه زرشک بر اثر تصفیهکنندگی و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق، پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب است. دکتر عارفی اظهار کرد: برگ زرشک با مخلوط داروهای مناسب به تنهایی میتواند برای زخم روده و رفع اسهالهای مزمن موثر باشد. وی در پایان خاطرنشان کرد: بربرین، الکالوئیدی است که به صورت بلورهای سوزنی شکل و زردرنگ متبلور میشود و طعم خیلی تلخی دارد.
زرشک سیاه برای جوش صورت
روش مصرف : ۲۵۰ گرم زرشک سیاه را بعد از تمیز کردن همراه با ۸ لیوان آب داخل ظرف غیر فلزی به مدت ۲۴ ساعت خیس کرده هر روز ۱ لیوان از خیس کرده را پس از صاف کردن میل نمایید پس از اتمام آب داخل ظرف دوباره ۸ لیوان آب اضافه کنید این عمل را تا زمانی تکرار کنید که حتی رنگ خیس کرده به صورتی روشن متمایل شده باشد . نکته ی مهم : برای سرفه مضر است.
زرشک سیاه
- ۹۷/۰۷/۰۵